Η Ζεύξις Music έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο από έμπειρους αντιγραφείς παρτιτουρών, με πολλά χρόνια εμπειρίας και δουλειά σε διαφορετικά και απαιτητικά είδη μουσικών εκδόσεων, όπως μουσικολογικές έρευνες, παρτιτούρες ορχήστρας, μουσικές εκδόσεις κλπ.

Αναλαμβάνουμε την ψηφιακή επεξεργασία μουσικών κειμένων και την εκτύπωση ολοκληρωμένων πακέτων παρτιτουρών για συνθέτες, ορχήστρες, σωματεία και φορείς που ασχολούνται με την παραγωγή μουσικών παραστάσεων και εκδοτικούς οίκους.
 

  Εκτός από την αντιγραφή, ως υπηρεσία προσφέρεται, εφ' όσον το επιθυμείτε, η ενοργάνωση και διαμοιρασμός σε σολιστικά μέρη του μουσικού σας υλικού για κάθε μορφής οργανικό και φωνητικό σύνολο.

Η εταιρεία μας σας διευκολύνει στις μουσικολογικές ή λαογραφικές έρευνες που διεξάγετε καταγράφοντας το ηχογραφημένο ερευνητικό σας υλικό στο πεντάγραμμο με τη χρήση ειδικής σημειογραφίας καταγραφών παραδοσιακής μουσικής.

Αναλαμβάνουμε επίσης να δημιουργήσουμε για εσάς εύχρηστους και πρακτικούς μουσικούς οδηγούς ακόρντων - πρόβας
βασισμένους σε συγκεκριμένες και επιλεγμένες από εσάς ηχογραφήσεις.

Τέλος, αν δεν βρίσκετε στο εμπόριο την παρτιτούρα για ένα κομμάτι που χρειάζεστε, μπορούμε κατά παραγγελία να σας τη δημιουργήσουμε στη μορφή που θέλετε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλτε μας δείγματα (ηχητικά ή γραπτά) του μουσικού υλικού που θέλετε να επεξεργαστούμε και θα σας δώσουμε άμεσα την οικονομική μας προσφορά.

 
 
 
Αρχική | Ποιοι είμαστε | Τιμοκατάλογος | Αποστολές Παραγγελιών | Τρόποι Πληρωμής | Privacy Policy | Επικοινωνία
© 2011- ZefxisMusic. All rights reserved.