Το Studio

Η Ζεξις Music χει να νο ιδικτητο studio στο κντρο της Αθνας, στην περιοχ Νεπολη, κοντ στη λεωφρο Αλεξνδρας στο οποο υπρχουν δυο ξεχωριστο χροι ηχογρφησης. Στο μικρ αλλ καλασθητο studio μας, εκτς των λλων, θα βρετε πλρες μπαρ και καλ καφ για λα τα γοστα.

Διαθτουμε να πλρες set digital drums, δυο εναλλακτικ stage piano 88 πλκτρων βαρυκεντρισμνα, διφορα keyboards – midi controllers.

 

Ηχογραφομε σε περιβλλον Mac (Logic, Pro Tools, Cubase, Reason, Reaper) και Windows (Pro Tools, Cubase).

Στο στοντιο μας μπορετε να χρησιμοποισετε μικρφωνα Neumann, Brauner, Rode, AKG, Audio Technica, Shure για διφορες χρσεις.

Ηχογραφομε με προενισχεις Avalon και Focusrite, κρτες χου Avid και Motu και ακομε σε monitor JBl 8’’ και Genelec 6”.

Για programming χουμε στη διθεση σας πλρη σειρ απ virtual instruments και libraries εν για editing / mixing / mastering τα κορυφαα software plugins.

Το στοντιο δεν διατθεται για πρβες μουσικν σχημτων.

 

DEMO – ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ - SPOTS

H Εταιρεα μας αναλαμβνει τις ενορχηστρσεις και το programming των demo των μουσικν παραγωγν σας με κστος συζητσιμο κατ περπτωση.

Επειδ εμαστε μουσικο αλλ συνεργαζμαστε και με πολλος λλους γνωστος μουσικος και ενορχηστρωτς μπορομε να εξασφαλσουμε για εσς τη συνεργασα με αυτος που επιθυμετε σε προσιτ κστος, εν η χρωση της χρσης του στοντιο, εφσον συνεργαστομε για μια ολοκληρωμνη μουσικ παραγωγ, μπορε να μην εναι βσει ρας αλλ βσει ενς συνολικο οικονομικο πακτου που θα συμφωνσουμε.

Αναλαμβνουμε τη δημιουργα διαφημιστικν σποτ για κθε χρση, διαθτοντας πλρεις βιβλιοθκες απ χους περιβλλοντος και sound effects σε συνεργασα – εν το επιθυμετε - με ηθοποιος και εκφωνητς.

ON-LINE EDITING, MIXING & MASTERING

Μπορετε να μας στελετε με οποιοδποτε τρπο επιθυμετε τα tracks απ τα project που δουλεετε για να τα επεξεργαστομε (tuning οργνων – φωνν, time stretching, fading – crossfading , και να τα μιξρουμε ακμα να μας στελετε μια stereo μξη σας για να σας πομε τη γνμη μας και να την επεξεργαστομε.

Αν η συνεργασα μας θα αφορ ολκληρη παραγωγ album, το κστος αναπροσαρμζεται μετ απ περαιτρω επικοινωνα.

Tα κστη για τις υπηρεσες του στοντιο μας μπορετε να τα δετε στο σχετικ section του site μας.

 

 
 
 
| | | | | Privacy Policy |
© 2011- ZefxisMusic. All rights reserved.